Bel 0800-1500 en wij repareren uw ruit snel en gratis!

GROOT NETWERK VAN MONTEURS

24 UUR PER DAG VOOR U KLAAR

DEKKING DOOR HEEL NEDERLAND

Achterruit vervangen kosten

Een achterruit vervangen kan hoge kosten met zich meebrengen. Het is begrijpelijk dat u dit kostenplaatje het liefste wilt voorkomen. Zodra de situatie van een vervanging zicht voordoet, schakelt u Autoglas.nl uit Oisterwijk in. Waarom? Omdat u bij ons €0,- kwijt bent! Wacht niet langer en informeer telefonisch naar de mogelijkheden.

Voor welke situatie wenst u een achterruit te vervangen voor zo min mogelijk kosten?

Een sterretje in uw ruit? Een auto-ongeluk? Of wellicht is er een andere reden waarom u een achterruit moet vervangen en hier zo min mogelijk kosten aan kwijt wilt zijn. In wat voor geval dan ook; een achterruit moet in alle situaties direct vervangen worden. In tegenstelling tot de voorruit is de achterruit namelijk gemaakt van gehard glas. Bij een beschadiging heeft dit glas het kenmerk direct te versplinteren. Bij Autoglas.nl uit Oisterwijk zijn we gespecialiseerd in het vervangen en repareren van autoruiten. Heeft u een beschadigde autoruit die aan vervanging toe is? Onze gediplomeerde monteurs vervangen de ruit waar en wanneer het voor u uitkomt.

Vraag vrijblijvend meer informatie op

Heeft u vragen die u wenst te stellen? Vragen over onze reparatieservice of overige vragen? Stel ze door te bellen naar het nummer: 0800-1500. Komen wij binnenkort uw achterruit vervangen zonder onnodig hoge kosten?

Openingstijden

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag: Gesloten

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.