Bel 0800-1500 en wij repareren uw ruit snel en gratis!

GROOT NETWERK VAN MONTEURS

24 UUR PER DAG VOOR U KLAAR

DEKKING DOOR HEEL NEDERLAND

Auto voorruit vervangen

In veel gevallen is een auto voorruit vervangen een onvoorziene kostenpost. Het komt nét op het verkeerde moment uit en de kosten tijdens het vervangen kunnen aardig oplopen. Is het dan niet prettig als de ruit volledig gratis voor u wordt vervangen? U wordt ontzorgd en bent niet langer onverwachts een hoog bedrag kwijt. Bij Autoglas.nl uit Oisterwijk betalen wij uw eigen risico (tot maximaal €150,-). Hierdoor wordt uw auto door onze vakkundige monteurs gratis opgelapt!

Uw auto voorruit wordt volledig vervangen wanneer het écht nodig is

Wij vervangen uw auto voorruit alleen wanneer dit écht nodig is. Soms is het voldoende om alleen een sterretje te repareren. In andere gevallen is het aan te raden om de volledige voorruit van uw auto te vervangen. En zodra u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA-mini-casco, WA-plus, etc.) of All Risk-verzekering heeft, dan kost de vervanging u helemaal niets! Vooral als u schade aan de achterruit en zijruiten heeft, adviseren wij om deze volledig te vervangen. Dit omdat zowel een achteruit als zijruit gemaakt is van gehard glas. Dit betekent dat er bij elke vorm van beschadiging een versplintering van het glas optreedt.

Plan een afspraak in Oisterwijk en onze monteurs staan binnen de kortste keren voor de deur

Onze gediplomeerde monteurs komen graag bij u langs om uw autoruit te repareren. Heeft u vragen over onze reparatieservice? Of wenst u graag een afspraak in te plannen? In beide gevallen zijn wij telefonisch bereikbaar. Hiervoor belt u naar het nummer: 0800-1500. Binnen de kortste keren staat er ook bij u een van onze monteurs voor de deur!

Openingstijden

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag: Gesloten

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.