Bel 0800-1500 en wij repareren uw ruit snel en gratis!

GROOT NETWERK VAN MONTEURS

24 UUR PER DAG VOOR U KLAAR

DEKKING DOOR HEEL NEDERLAND

Autoruit kopen

U wilt een nieuwe autoruit kopen, bijvoorbeeld omdat een sterretje door is gescheurd of omdat het glas volledig is versplinterd. Maar u wilt deze aankoop liever uitstellen vanwege de hoge kosten die eraan verbonden zijn. Bij Autoglas.nl uit Oisterwijk bekijken we hoe we het beste uw autoruit kunnen herstellen, en dat voor een wel heel aantrekkelijke prijs. Door gebruikt te maken van onze service betaalt u namelijk €0,-!

Bij Autoglas.nl in Oisterwijk hoeft u alleen maar een autoruit te kopen wanneer dit écht nodig is

In ieder situatie bekijkt het team van vakbekwame monteurs welke oplossing het beste past. Komen wij tot de conclusie dat de schade te groot is om te repareren? Dan kunt u bij ons voor een aantrekkelijke prijs een autoruit kopen. Zodra u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA-mini-casco, WA-plus, etc.) of All Risk-verzekering heeft dan kost de vervanging u niets. Wij betalen uw eigen risico (tot maximaal €150,-). Wilt u ook door ons uw autoruit herstellen voor deze aantrekkelijke prijs? Neem contact met ons op en wij komen binnenkort ook bij u langs!

Een autoruit herstellen voor een mooie prijs

Wilt u profiteren van een kosteloze vervanging door ons team van vakmannen? U plant een afspraak met de mobiele monteurs in, waar en wanner het ú uitkomt. Zodra u een autoruit bij ons gaat kopen, bieden wij levenslange garantie op de fabricage en montage. Zo wordt het herstellen van uw autoruit voor een scherpe prijs wel heel aantrekkelijk, nietwaar? Plan een afspraak in door te bellen naar het nummer: 0800-1500.

Openingstijden

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag: Gesloten

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.