Bel 0800-1500 en wij repareren uw ruit snel en gratis!

GROOT NETWERK VAN MONTEURS

24 UUR PER DAG VOOR U KLAAR

DEKKING DOOR HEEL NEDERLAND

Ruit vervangen kosten

Een ruit vervangen van uw auto kan behoorlijk wat kosten. In de meeste gevallen is het een onvoorziene kostenpost die niet altijd even goed uitkomt. Door Autoglas.nl uit Oisterwijk in te schakelen zijn deze hoge kosten verleden tijd. Bij ons is een vervanging namelijk helemaal gratis! Onze gekwalificeerde monteurs hebben jarenlang ervaring in het vak en gaan ook graag voor u aan de slag

Met de juiste verzekering gaat een ruit vervangen van uw auto niets kosten

Bent u WA (WA-extra, WA-mini-casco, WA-plus) of All Risk verzekerd? Autoglas.nl neemt uw eigen risico voor onze rekening. Wij komen langs bij een door u opgegeven locatie en dag, om zodoende uw auto te voorzien van nieuw glas. Onze monteurs zijn gevestigd door heel Nederland, zodat er spoedig ook voor u een monteur komt voorgereden. Zodra de nieuwe ruit geplaatst is, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over hoge kosten in de toekomst. Wij bieden namelijk levenslange garantie op de fabricage en montage van onze ruiten! En na plaatsing wordt u ook nog eens volledig ontzorgd aangezien wij onder meer het nodige papierwerk voor u overnemen.

Vragen of een afspraak maken? Bereik ons telefonisch

Wilt u meer informatie over hoe wij een ruit vervangen in uw auto, wat u niets gaat kosten? Heeft u vragen over onze levenslange garantie op de autoruiten? Of zijn er overige vragen die u kenbaar wenst te maken? Stel ze door te bellen naar het nummer: 0800-1500. Een afspraak maken voor het vervangen van een ruit in uw auto, zonder hoge kosten, kan ook via dit telefoonnummer.

Openingstijden

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag: Gesloten

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.