Ster in achterruit

Gratis vervanging van uw autoruit op elke locatie in Nederland. Onze 50 monteurs helpen u direct!

GROOT NETWERK VAN MONTEURS

24 UUR PER DAG VOOR U KLAAR

DEKKING DOOR HEEL NEDERLAND

Een beschadigd achterruit moet ten alle tijden vervangen worden. In tegenstelling tot een vooruit, die in sommige gevallen ook nog gerepareerd kan worden, is het repareren van een achterruit geen optie. De reden hiervoor is dat achterruiten gemaakt worden van gehard glas, wat bij beschadiging direct versplintert. Wacht niet langer en bel gratis naar 0800-0222120 voor een gratis vernieuwing van uw achterruit!

Wij vervangen uw achterruit op iedere locatie!

• Gratis reparatie of vervanging van uw achterruit
• Waar en wanneer u wilt, bijvoorbeeld op kantoor
• Gratis reparatie op locatie door heel Nederland
• Rechtstreekse schade afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij
• Geen aanbetaling of vervelend papierwerk
• Garantie is levenslang op fabricage en montage

Kwaliteit en garantie

Autoglas.nl gebruikt uitsluitend het beste materiaal voor achterruiten. Daarom geven wij levenslange garantie op de fabricage en montage van onze achterruiten. Al onze monteurs zijn gediplomeerd en beschikken over lange ervaring. Onze monteurs vervangen uw achterruit waar en wanneer u wilt, zodat u er weinig last van ondervindt.

Gratis vervangen van uw achterruit

Een achterruit vervangen is bij Autoruiten.nl meestal geheel gratis en via 100% korting heeft u geen eigen risico. Heeft u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.) of All Risk-verzekering, dan neemt Autoruiten.nl uw eigen risico (tot maximaal €150) voor rekening en is de vervanging gratis.

Bel GRATIS 0800-0222120 voor het kosteloos vervangen van uw ruit!

Bent u ook geïnteresseerd in het vervangen van uw achterruit of wilt u meer informatie? Neem dan geheel zonder verplichting en gratis contact met ons op via: 0800-0222120.

Autoglas.nl heeft een groot netwerk aan monteurs door heel Nederland waardoor wij een landelijk dekkende mobiele en snelle service kunnen bieden. Verder betaalt u 0 euro eigen risico, waardoor we kosteloos uw autoruit kunnen vervangen. Het enige wat u hoeft te doen is te bellen naar 0800-0222120 en wij regelen de rest!

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.