Zijraam vervangen

Gratis vervanging van uw autoruit op elke locatie in Nederland. Onze 50 monteurs helpen u direct!

GROOT NETWERK VAN MONTEURS

24 UUR PER DAG VOOR U KLAAR

DEKKING DOOR HEEL NEDERLAND

In tegenstelling tot een voorruit die in sommige gevallen gerepareerd kan worden, dient een zijraam, net als een achterruit, altijd vervangen te worden. De reden hiervoor is dat een zijraam altijd wordt gemaakt van gehard glas wat direct versplinterd bij beschadiging. Autoglas.nl is specialist op het gebied van het vervangen van zijramen en zal uw zijraam gratis vervangen!

Gratis zijraam vervangen!

Het vervangen van uw zijraam in de meeste gevallen geheel gratis bij Autoglas.nl. Heeft u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.) of All Risk-verzekering, dan neemt Autoglas.nl uw eigen risico (tot maximaal €150) voor rekening en is de vervanging gratis. Bij Autoglas.nl betaalt u dus geen eigen risico en bespaart u veel geld!

Vervanging op locatie

Bij Autoglas.nl staat service hoog in het vaandel. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn vervangen wij uw zijraam altijd op locatie. Zo ondervindt u het minste last van de reparatie. Onze mobiele service regelt daarnaast ook alles met uw verzekeringsmaatschappij en vragen wij geen aanbetaling.

Contact

Dient uw zijraam vervangen te worden? Neem dan contact op met Autoglas.nl via: 0800-0222120 en wij vervangen uw autoruit bij u voor de deur. Ook als u niet of onvoldoende verzekerd bent kunt u bij Autoglas.nl terecht voor een scherpe prijs!

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.